Bloody Mary

Bloody Mary var en heks/spøgelse som efter sigende skulle dukke op i spejlene, hvis man sagde hendes navn tre gange. Hendes navn blev tit brugt til spil eller drikke fester.

Historien Bag
Ifølge fortællingerne var Bloody Mary en mor, der dræbte hendes børn, eller en ung mor, hvis børn blev stjålet. Dette medførte han hun var i slem sorg og derfor begik selvmord.
Hun levede dybt inde i skoven, hvor hun solgte urtemidler. Landsbybeboerne kaldte hende for en heks. De små piger i byen begyndte at forsvinde uden spor, og derfor begyndte forældrene at mistænke Mary. Da folkene tog over for at udspørge Mary, så de, at hun var meget yngre end de havde regnet med. Men Mary benægtede, at hun havde noget med det at gøre.
Så en nat tog en bondedatter ind i skoven. Forældrene fulgte efter hende og prøvede at vække hende, men hun var i en slags trance. Pigen slap af med forældrene og løb videre ind i skoven. Naboerne kom så med ud i skoven for at hjælpe, og de fandt pigen dybt inde i skoven ved siden af heksen, mens heksen kastede en forbandelse på pigen. Da heksen så bondefolkene prøvede hun at løbe væk, men hun blev fanget.
Mary blev så brændt på bålet, men lige før hun døde, forbandede hun alle, og hvis nogen nogensinde skulle sige hendes navn, ville hun komme tilbage og dræbe dem.
Senere fandt man lig af de savnede piger bag hendes hus. Hendes navn ‘Bloody Mary’ opstod, da de så, at hun havde brugt pigernes blod til selv at blive yngre.

Det siges, at når hun tilkaldes og dukker op i spejlet, at hun vil dræbe tilkalderen på en meget voldelig måde. F.eks. ved at rive ansigtet af, plukke øjnene ud eller bringe personen med ind i spejlet.

En anden version af legenden siger, at hvis man kalder hendes navn 13 gange ved midnat, kan man snakke med en afdød person indtil kl. 12.01. Derefter vil Bloody Mary og den afdøde forsvinde.
Nogle folk mener, at hun var Queen Mary I, som havde en del aborter i sin tid.

En anden version er, at Bloody Marry (også kaldet Mary Worth/Worthington), fik en deform baby, som folkene i byen troede var djævlens yngel. Derfor tog de babyen og dræbte den. Derefter blev Mary banket, da de troede hun havde en pagt med djævlen.
Efter hun blev banket fik hun et spejl, og hun forbandede alle menneskerne i byen. Hendes sidste ord var, at hvis nogle sagde hendes navn, ville hun komme tilbage og få hævn for hende og hendes barn.

Credit: Lotte / Kiwii.dk

Copyright © 2008-2015~ | All Rights Reserved.