How do you like…?

Jeg har lavet et nyt layout. Hvad synes I? :) Jeg kan godt lide den, fordi den er så enkelt. Farverne er også flotte og enkle. Jeg håber jeg kan have den længe, og ikke bliver træt af den, for den tog lang tid at lave :)

Derudover, vil jeg rigtig gerne kunne begynde at blogge igen. Jeg er begyndt at tage billeder af hundene, så dem vil jeg nok mest blogge om. Men jeg vil prøve at starte med bloggen nu.

Sne!? Jeg kan godt lide sne. På Facebook, skriver alle hvor meget de hader, at der er kommet sne, men jeg er helt vild med sneen. Jeg har lige været ude og tage billeder af hundene, og Bamse var helt vild og legede med både Isabella og Coco.

2 kommentarer til How do you like…?

 • Bricco skriver:

  Hej!

  Kan se du skriver du gerne vil blogge mere (og det er noget tid siden)
  Jeg vile derfor høre om du ville være med i en af mine bloglege? :)
  Du kan se dem her
  Man melder sig til ved at skrive i mit seneste indlæg, hvilke lege man ønsker at være en del af :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2008-2015~ | All Rights Reserved.