Min 30 dages Photochallenge!

Hej alle! Jeg så sådan noget smart noget på GiZmo’s blog, hvor hun havde lavet en Photochallenge. Det går ud på, at man hver dag i si blog, over en periode, ligger et billede ind, som man selv synes passer til den valgte overskrift for den dag. Men man skal gøre det hver dag, og jeg havde ikke lige lyst den tid, da GiZmo lavede den.
Jeg fik derfor lyst til at lave min egen, som er inspireret af GiZmo’s!

Her er den så:

Alle kan være med, og I skal senest tilmelde jer, den 25. september 2011 og selve challengen starter den 26. september 2011 og slutter så den 26. oktober 2011. I skal så hver dag, ligge et billede ind på jeres blog, som I synes der passer til overskriften for den dag, og så evt. forklare, hvorfor I synes den passer. I bunden af bloggen, skal I linke til min blog, og de andre deltagere.

Billederne I ligger ind, skal være nogle billeder, I selv har taget, og må gerne have været redigeret.

Hvis der er en dag, I ikke kan blogge et billede, er et helt i orden!

Når I tilmelder jer, skal I lave et indlæg på jeres blog, med billedet foroven, og linke til min blog.
I tilmelder jer, ved at skrive en kommentar, til denne blog, med jeres navn og blogadresse.

Man kan ikke vinde noget.

Deltagere:
Nanna Carlsen (mig selv)DogPaw.dk
Bricco – KatjaKH.dk
Maria – MariaHansen.dogpaw.dk
Sandra – FluffyDreamsForEveryone.dk

4 kommentarer til Min 30 dages Photochallenge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2008-2015~ | All Rights Reserved.