Musik

Min 30 dages Photochallenge!

Hej alle! Jeg så sådan noget smart noget på GiZmo’s blog, hvor hun havde lavet en Photochallenge. Det går ud på, at man hver dag i si blog, over en periode, ligger et billede ind, som man selv synes passer til den valgte overskrift for den dag. Men man skal gøre det hver dag, og jeg havde ikke lige lyst den tid, da GiZmo lavede den.
Jeg fik derfor lyst til at lave min egen, som er inspireret af GiZmo’s!

Her er den så:

Alle kan være med, og I skal senest tilmelde jer, den 25. september 2011 og selve challengen starter den 26. september 2011 og slutter så den 26. oktober 2011. I skal så hver dag, ligge et billede ind på jeres blog, som I synes der passer til overskriften for den dag, og så evt. forklare, hvorfor I synes den passer. I bunden af bloggen, skal I linke til min blog, og de andre deltagere.

Billederne I ligger ind, skal være nogle billeder, I selv har taget, og må gerne have været redigeret.

Hvis der er en dag, I ikke kan blogge et billede, er et helt i orden!

Når I tilmelder jer, skal I lave et indlæg på jeres blog, med billedet foroven, og linke til min blog.
I tilmelder jer, ved at skrive en kommentar, til denne blog, med jeres navn og blogadresse.

Man kan ikke vinde noget.

Deltagere:
Nanna Carlsen (mig selv)DogPaw.dk
Bricco – KatjaKH.dk
Maria – MariaHansen.dogpaw.dk
Sandra – FluffyDreamsForEveryone.dk

Jeg arbejder..

På et nyt design! Denne gang med Lady Gaga ;) Jeg håber I vil kunne lide det, da jeg har brugt helt vildt lang tid på det :D Jeg regner med at jeg kan få den lagt ind imorgen. Jeg er selv ret stolt at den, men det har jeg jo været med de fleste designs, på det sidste xD Her er det et lille preview, til hvad I kan forvente:


I feel pink.

Håber I kan lide det I ser, og får hvad I forventer :) :)

Update ang. Gaga-siden

Hello, folks! Nu har jeg så fået lavet et billede til hver musik under Lady Gaga. I kan se dem her. Håber I kan lide dem! De matcher de andre, under Profil, og de lidt længere under de andre sider. Jeg var “nødt” til at lave Yoü And I’s billede lidt længere end de andre, da der var et ulige tal af musikvideoerne. Og jeg valgte den, fordi den er den nyeste! Så har jeg også lavet der hvor linkene til lyrikkerne skal være, i sådan nogle “tables.” Det tog godt nok lang tid, eftersom koderne selvfølgelig ikke ville dem samme som mig. Men det lykkedes endelig! – Efter 2 timers, pilleri ved den.
Så vil jeg også lige informere jer om, at Lady Gaga’s nye musikvideo, Yoü And I (Læs længere nede), er blevet set over 10.000.000 gange på YouTube, på under en uge!! Det er helt vildt sindssygt! Men Maria, mener åbenbart det er helt normalt.. NOT.

Endnu en ny side – Lady Gaga <3

Jah, så igår sad jeg og kedede mig, og besluttede mig for at lave en side under “Læsestof,” dedikeret til Lady Gaga :D Der kan du se hendes musikvideoer og læse lyrikkerne til alle hendes udgivede sange – eller som mig, lære dem udenad ;) Du kan komme til siden her. Jeg har kun fået lavet siden, og skrevet tingene ned. Jeg endnu er ikke kommet længere. Men det skal nok komme, og jeg holder jer selvfølgelig opdateret! Måske kommer der endnu mere under den..

+ Så har jeg også lavet nye billeder, til mine dyr, under “Profil.” Jeg var blevet ret træt af de gamle. Disse er så i stil med de andre billeder, til at komme ind under andre sider.

UPDATE: Så har jeg fået lagt alle musikvideoerne ind under deres sider, og linket til dem.

Yoü And I

Jeg fik lige et mini-hjerteanfald. Lady Gaga, wow. Den er bare så .. waoo. Mange mener “Bad Romance” var hendes bedste video til dato. Denne overgår dem alle. Jeg befaler dig, SE den. Jeg kan ikke .. beskrive. Må se den. Hold da op. Waoo. Den er bare så .. perfekt. Novra. Den er virkelig værd at se, selv for U-Monstre. Hun er et geni. Yüyi, I’ll meet you in Nebraska.
Watch it, or I’ll provoke the Volturi, and blame yoü.

Lady Gaga’s næste single; Bad Kids?

20110615-014713.jpg

Lady Gaga har for noget tid siden bedt Little Monsters, om at hjælpe hende med at vælge hendes næste single – efter The Edge Of Glory. Og jeg har derfor hjulpet hende med at vælge, ved at lave “udlukkelses metoden.” Jeg har skrevet til hende, på hendes Twitter, og her er hvad jeg skrev: (Skrev på engelsk, men har oversat det)

“Din næste single, bør være en, du ikke afprøvede med lyrikken, inden udgivelsen. (Yoü And I, Scheiße, Marry The Night, Americano, Electric Chapel, Government Hooker, Fashion Of His Love, Hair) Jeg elsker Heavy Metal Lover, men jeg synes heller ikke det skal være den, for der bliver ikke sunget særlig meget i den. Og det skal heller ikke være en af de ekstra sange, fra Special Edition udgaven. (Black Jesus + Amen Fashion, Fashion Of His Love, The Queen) Så det bør være en af disse: Bloody Mary, Bad Kids eller Highway Unicorn.
Jeg elsker også Bloody Mary, men jeg tror den måske er lidt for mørk (musisk) til mange radio stationer. Så nu er vi nede på Highway Unicorn eller Bad Kids. Jeg elsker selvfølgelig også Highway Unicorn, men den lyder måske for meget som Judas (for nogle personer) med det mørke/hårde vers og det lyse/bløde omkvæd. Og bridgen går “AH AH AH AH AH – hård snakken – AH AH AH AH AH.” Og jeg kan huske, da Judas udkom, var mange efter den, for at lyde som Bad Romance, som også havde det i sig.
Så nu har vi kun en sang tilbage; Bad Kids. Derfor, synes jeg, din næste single skal være Bad Kids!”

20110615-020241.jpg

Jeg håber selvfølgelig hun ser dette, og hun har nogle gange før skrevet til sine Monstre, på Twitter. Men chancen er meget lille, for at hun når at se hvad jeg skriver. Hun har jo en stram tidsplan, hvor hun rejser verden rundt, for at optræde. Hvergang med en ny scene opsætning. Plus, hvis hun nu sætter sig til at læse tweets, har hun jo næsten 11 millioner følgere, hvoraf halvdelen nok skriver hvert sekund.

Let the cultural baptism begin.
OUR RELIGION IS GAGAMUSIC!
Breaking Dawn Part 1 – 18/11-2011

Copyright © 2008-2015~ | All Rights Reserved.