Lady Gaga

Jeg arbejder..

På et nyt design! Denne gang med Lady Gaga ;) Jeg håber I vil kunne lide det, da jeg har brugt helt vildt lang tid på det :D Jeg regner med at jeg kan få den lagt ind imorgen. Jeg er selv ret stolt at den, men det har jeg jo været med de fleste designs, på det sidste xD Her er det et lille preview, til hvad I kan forvente:


I feel pink.

Håber I kan lide det I ser, og får hvad I forventer :) :)

Update ang. Gaga-siden

Hello, folks! Nu har jeg så fået lavet et billede til hver musik under Lady Gaga. I kan se dem her. Håber I kan lide dem! De matcher de andre, under Profil, og de lidt længere under de andre sider. Jeg var “nødt” til at lave Yoü And I’s billede lidt længere end de andre, da der var et ulige tal af musikvideoerne. Og jeg valgte den, fordi den er den nyeste! Så har jeg også lavet der hvor linkene til lyrikkerne skal være, i sådan nogle “tables.” Det tog godt nok lang tid, eftersom koderne selvfølgelig ikke ville dem samme som mig. Men det lykkedes endelig! – Efter 2 timers, pilleri ved den.
Så vil jeg også lige informere jer om, at Lady Gaga’s nye musikvideo, Yoü And I (Læs længere nede), er blevet set over 10.000.000 gange på YouTube, på under en uge!! Det er helt vildt sindssygt! Men Maria, mener åbenbart det er helt normalt.. NOT.

Endnu en ny side – Lady Gaga <3

Jah, så igår sad jeg og kedede mig, og besluttede mig for at lave en side under “Læsestof,” dedikeret til Lady Gaga :D Der kan du se hendes musikvideoer og læse lyrikkerne til alle hendes udgivede sange – eller som mig, lære dem udenad ;) Du kan komme til siden her. Jeg har kun fået lavet siden, og skrevet tingene ned. Jeg endnu er ikke kommet længere. Men det skal nok komme, og jeg holder jer selvfølgelig opdateret! Måske kommer der endnu mere under den..

+ Så har jeg også lavet nye billeder, til mine dyr, under “Profil.” Jeg var blevet ret træt af de gamle. Disse er så i stil med de andre billeder, til at komme ind under andre sider.

UPDATE: Så har jeg fået lagt alle musikvideoerne ind under deres sider, og linket til dem.

Yoü And I

Jeg fik lige et mini-hjerteanfald. Lady Gaga, wow. Den er bare så .. waoo. Mange mener “Bad Romance” var hendes bedste video til dato. Denne overgår dem alle. Jeg befaler dig, SE den. Jeg kan ikke .. beskrive. Må se den. Hold da op. Waoo. Den er bare så .. perfekt. Novra. Den er virkelig værd at se, selv for U-Monstre. Hun er et geni. Yüyi, I’ll meet you in Nebraska.
Watch it, or I’ll provoke the Volturi, and blame yoü.

Randomness

.. beklager jeg at jeg ikke har fået blogget. Jeg er godt nok ikke god til det! Men hvad skal jeg skrive om?

Coco er kommet i løbetid. Kirstine’s side kører derudaf. Det regner helt vildt, så jeg kan ikke få tagget billeder. Min mor og fars ferie er ovre. Jeg har sovet hele dagen. Ja, det regner. Macbook Leopard Space wallpaper er mega nice. Jeg har fundet et nyt objektiv jeg gerne vil have. Derudover er det filmene for 1500kr. Jeg vil vinde i lotto. Man må ikke sælge sin MS stald for rigtige penge (selvom der er 99.000SK på den), så jeg giver dem væk. Maria’s nye computer er mega flot. Dem der hr stemt til Teen Choice Award, er helt klart den samme type – Disney børn, der har stemt på Justin Bieber, Taylor Swift, Harry Potter osv. i stedet for Lady Gaga og Twilight (Don’t blame me for my opinions). Jeg spiller meget på Facebook, for tiden. Jeg HADER Katy Perry, for at kopiere Lady Gaga, men kan godt lide nogle af hendes sange. Jeg elsker Cola og kakao. The Vampire Diaries stinker, og er totalt kopieret af Twilight! Hvis du er fan af Twilight og siger du er en kæmpe fan, men pludselig bliver fan af noget andet – som The Vampire Diaries – er du ikke en rigtig fan! Lady Gaga er den bedste. Jeg elsker gysere, og vil gerne købe alle klassikere + ander der ser gode ud, til min filmsamling. Det regner stadig. Jeg har ingen idé om hvad jeg skal efter sommerferien. Jeg bliver et besat af et spil. JEG ER NEDEREN.

Ond Cirkel & Artisteer

Jah, de fleste har jo ferie nu. Og uhh, hvor er det dejligt at have ferie. Man kan være vågen hele natten og sove hele dagen. Eller man kan lade være med at ligge sig til at sove om natten, og være vågen hele formiddagen, og ligge sig til at sove til middag. Hvilket i midt tilfælde, er sket nogle gange. Men jeg kan bare ikke falde i søvn. Jeg er vågen om natten, fordi jeg gerne vil se Kongen af Queens og Medium. Men i stedet for at ligge mig til at sove bagefter, sidder jeg lidt ved computer, spiller på min iPhone.. Og så er klokken 5. Så ligger jeg mig til at sove, me jeg kan ikke falde i søvn. Så bliver klokken 6 og min mor og far kommer op. Så kan jeg lige så godt være vågen. Men ved middag, får jeg virkelig brug for at sove, og sover til aften. Det er en ond cirkel jeg er kommet ind i..

Anyway, så har jeg fundet et program, jeg helt vildt gerne vil have! Det hedder Artisteer 3.0, og er et program, hvor man designer layouts til blandt andet WordPress. Jeg har hentet prøveversionen, men der kan man ikke gemme i, eller joh, men så står der “Trial trial trial trial..” over det hele :( Jeg tror jeg snart køber det, så jeg kan lave nogle andre designs.. Men efter at have prøvet prøveudgaven, er jeg, efter egen mening, blevet god til det, så hvis jeg køber det, bliver der nok tit opdateret design her på siden. Jeg har allerede gemt nogle print screens.

Tredje forsøg..

Fjerde forsøg..

Sjette forsøg..

Jeg kan personlingt got lide den nederste, med Lady Gaga. Ved ikke om det er farverne, designet, eller det faktum, at det er Lady Gaga der er på billedet. Hvilken kan du bedst lide? Du må endelig gerne ligge en kommentar!

Desuden, har jeg siden jeg har fået ny computer, også lavet en MASSE nye gallerier, under hver kategori, så I kan se nogle billeder jeg har taget, med mit “nye” Canon EOS 500d. Men jeg har lavet gallerierne i Simpleviewer, som desværre gør at billedernes kvalitet bilver forringet, så det må I lige bære over med. Gå til gallerierne HER eller ved at klikke på “Portfolio” i menuen…

Lady Gaga’s næste single; Bad Kids?

20110615-014713.jpg

Lady Gaga har for noget tid siden bedt Little Monsters, om at hjælpe hende med at vælge hendes næste single – efter The Edge Of Glory. Og jeg har derfor hjulpet hende med at vælge, ved at lave “udlukkelses metoden.” Jeg har skrevet til hende, på hendes Twitter, og her er hvad jeg skrev: (Skrev på engelsk, men har oversat det)

“Din næste single, bør være en, du ikke afprøvede med lyrikken, inden udgivelsen. (Yoü And I, Scheiße, Marry The Night, Americano, Electric Chapel, Government Hooker, Fashion Of His Love, Hair) Jeg elsker Heavy Metal Lover, men jeg synes heller ikke det skal være den, for der bliver ikke sunget særlig meget i den. Og det skal heller ikke være en af de ekstra sange, fra Special Edition udgaven. (Black Jesus + Amen Fashion, Fashion Of His Love, The Queen) Så det bør være en af disse: Bloody Mary, Bad Kids eller Highway Unicorn.
Jeg elsker også Bloody Mary, men jeg tror den måske er lidt for mørk (musisk) til mange radio stationer. Så nu er vi nede på Highway Unicorn eller Bad Kids. Jeg elsker selvfølgelig også Highway Unicorn, men den lyder måske for meget som Judas (for nogle personer) med det mørke/hårde vers og det lyse/bløde omkvæd. Og bridgen går “AH AH AH AH AH – hård snakken – AH AH AH AH AH.” Og jeg kan huske, da Judas udkom, var mange efter den, for at lyde som Bad Romance, som også havde det i sig.
Så nu har vi kun en sang tilbage; Bad Kids. Derfor, synes jeg, din næste single skal være Bad Kids!”

20110615-020241.jpg

Jeg håber selvfølgelig hun ser dette, og hun har nogle gange før skrevet til sine Monstre, på Twitter. Men chancen er meget lille, for at hun når at se hvad jeg skriver. Hun har jo en stram tidsplan, hvor hun rejser verden rundt, for at optræde. Hvergang med en ny scene opsætning. Plus, hvis hun nu sætter sig til at læse tweets, har hun jo næsten 11 millioner følgere, hvoraf halvdelen nok skriver hvert sekund.

Let the cultural baptism begin.
OUR RELIGION IS GAGAMUSIC!
Breaking Dawn Part 1 – 18/11-2011

Copyright © 2008-2015~ | All Rights Reserved.